Laat een bericht achter op de website, vertel uw ervaringen met ons of schrijf een suggestie!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Autobedrijf Ad van den Bos
Average rating:  
 39 reviews
by Rob Gomes on Autobedrijf Ad van den Bos

Gisteren een prachtige cabriolet gekocht bij garagebedrijf Ad van de Bos, we zijn uitstekend geholpen, zelfs nog kennis gemaakt met de vorige eigenaar. Uitstekende service, goede afspraken mee te maken die ze ook nakomen. Zeer aan te bevelen. Bedankt Felice en Ad.

by Levi on Autobedrijf Ad van den Bos

Yes, gisteren me eerste wagen afgeleverd. Nu na het behalen van mijn rijbewijs ben ik Trotse eigenaar van mijn witte Citroen C1 automaat. Goede service en kom terug voor mijn onderhoudsbeurten
Bedankt Diarto voor de goede uitleg en aflevering
grt Levi

by Lisette van Vliet on Autobedrijf Ad van den Bos

Deze week trekhaak onder de auto laten zetten. Super service. Zoals afgesproken snel en vakkundig gemonteerd. Ik kan iedereen aanbevelen zijn auto daar te brengen. Bedankt voor jullie service garage vd Bos.. We kunnen leker op vakantie met de caravan nu?

by wim H on Autobedrijf Ad van den Bos

auto vandaag weer een beurt en apk. Top gedaan heren weer hele goede service.

by Dimitri on Autobedrijf Ad van den Bos

Vorige week pech met een auto. Na het sturen van een mailtje belde Ad direct op. Omdat het niet verstandig was om nog met de auto te rijden, heeft Diarto de auto bij mij thuis vakkundig gerepareerd. Dat is pas service, dank mannen!
Sinds de start van het bedrijf heb ik meerdere auto’s bij Ad en collega’s in onderhoud. Ik heb het bedrijf ook bij anderen aanbevolen.

by Lydia on Autobedrijf Ad van den Bos

Dit bedrijf via mijn buurman leren kennen. Behalve dank aan mijn buurman geef ik dat ook aan Ad en zijn vrouw. Eerlijke, betrouwbare service ontvangen. Ik ging tevreden en niet met een lege portemonnee weg. Goed overleg gehad van de kosten en mijn auto remt weer als vanouds. Ik ging de afspraak in met weinig vertrouwen en nu raad ik hen iedereen aan. Ik heb mijn zus daar ook heen gebracht, die ging ook blij weer weg met nieuwe banden. Vriendelijk geholpen aan de balie. Ik kwam met een probleem met mijn telefoonhouder en ging weg met een nieuwe houder die ik cadeau kreeg. Probleem opgelost. Kortom een aanrader!!

by A.J. van Woensel on Autobedrijf Ad van den Bos

Geweest voor een kleine beurt en een APK keuring werd weer goed geholpen in dit geval door Jaco die ook, mede door ons gesprek, ook een goede zaakwaarnemer is.

by Sandra on Autobedrijf Ad van den Bos

Ik ben nu een paar keer met problemen aan m'n auto bij deze garage geweest. Elke keer staan ze gelijk klaar om te helpen. Vriendelijke en eerlijke mensen. Zeker een aanrader ?

by Jan.Moonen on Autobedrijf Ad van den Bos

Vrijdagmiddag kreeg ik problemen met de computer.Alle toeters en bellen gingen af.Stop-Abs etc.Ad gebeld en uitgelegd,kon DIRECT komen.Ondanks dat ze het heel erg druk hadden.Prima en snel opgelost.Ben al jaren een tevreden klant van Ad en Diarto.Altijd netjes,eerlijk en vakkundig geholpen.TOP GARAGE EN EEN ECHTE AANRADER.Nogmaals bedankt voor de prima service

by Jacqueline Snijders on Autobedrijf Ad van den Bos

Onlangs kwam ik voor het wisselen van een band bij Ad van den Bos en kwam terug met een nieuwe auto Citroen C3. Ik zag hem staan in de showroom en dit buitenkansje kon ik niet laten lopen. 3 Jaar oud en nog maar 7000 km. Een automaat was ik niet gewend, maar Ad stelde een testrit voor waarbij hij zelf eerst een stukje reed. Ik was om! Wat rijdt dat lekker! Had ik nog bedenktijd nodig? "Ga je er morgen dan anders over denken?" zei Ad :-). Nee!
Een mooie inruilprijs voor mijn oude auto, een garage die direct voor mij klaarstaat en lekker dichtbij, deskundig en heel vriendelijk personeel die ondanks drukte meteen de tijd voor je neemt, ik raad iedereen deze garage aan!

by J Kom on Autobedrijf Ad van den Bos

Recent op 13-8-2018 voor APK van mijn Mazda Demio bij dit bedrijf geweest. Diarto heeft mij keurig geholpen (indirect zijn we bekenden van elkaar),hij is erg secuur bij de inspectie van alle onderdelen aan de auto. Diarto werkt rustig is aardig tegen mij en de klanten die tussendoor kwamen. Pakt dan na t helpen van een klant tussendoor, mijn auto weer op, waar hij gebleven was. Helaas moest hij mijn auto ondanks alles toch afkeuren. Ik wil Diarto een dikke vette puim geven voor zijn nette manieren van omgang met mij en andere klanten en hij straalt ook t vertrouwen en zijn vakmanschap uit. Diarto, ga zo door man....TOPPPIE!!

by Ronald on Autobedrijf Ad van den Bos

Probleem met de auto, bij koude motor sloeg de motor meerdere keren af. Langs gereden bij autobedrijf Ad van den Bos deze had het probleem snel gevonden en 45 min later weer met een goed lopende motor op weg.
Mannen bedankt voor de vakkundige en snelle service.

by Max on Autobedrijf Ad van den Bos

Jaar geleden auto bij Ad gekocht, sinds dien wil ik geen andere garage. De eigenaar en de monteurs staat altijd klaar en laten nooit in de steek! Ik ben een blije eigenaar en zal hier altijd komen ondanks niet meer zo dicht bij huis!

Zeker aan te raden met onderhoud/reparatie of zelfs een autokopen. Goede service!

by wim on Autobedrijf Ad van den Bos

Weer een geode en nette service van Ad en en zijn mannen.Bedankt en tot de volgende keer.

by Tineke Bout on Autobedrijf Ad van den Bos

Occasion bij deze garage gekocht, binnen 5 minuten tot de koop overgegaan. Rijd al jaren Peugeot maar deze occasion past helemaal bij mij. Betrouwbare garage met nuchtere adviezen.

by Niels van Delft on Autobedrijf Ad van den Bos

Ondanks een onaangekondigd bezoek op de zaterdag vanwege een remprobleem met mijn VW golf, toch snel en accuraat een indicatie gehad van het probleem. Met de indicatie naar garage gegaan die in juli nog dit onderdeel had vervangen en daarom gebruik kunnen maken van garantie. Bij een volgende grote beurt zal ik mijn auto bij Ad van den Bos onderbrengen.

by Janny Sliep on Autobedrijf Ad van den Bos

Weer bedankt voor de snelle service en de koffie!

by Vincent Bal on Autobedrijf Ad van den Bos

Weer prima geholpen de laatste keer door Duarto! Mijn complimenten! En de koffie was weer als vanouds! Nog 10.000 kilometertjes en dan mag de Peug weer voor de grote beurt. Natuurlijk bij Ad en Duarto! Maar als jullie voor die tijd een ander mooi karretje hebben staan, dan hoor ik het graag! Mannen, tot de volgende keer! Hartelijke groeten, Vincent Bal

by Wilfred kramer on Autobedrijf Ad van den Bos

Alwèèr een jaar probleemloos gereden! En ook dit jaar natuurlijk weer onder handen genomen door de enige die aan mijn auto mag komen Autobedrijf Ad van den Bos. Bedankt weer voor de service èn de veilige kilometers. Tot volgend jaar weer ??

by Robert on Autobedrijf Ad van den Bos

De kleine Peug stuurt weer fijn met z'n nieuwe bandjes, de deuren gaan weer soepeltjes open en dicht en hij is zó veel mooier zonder die deuk! Ik moet hem alleen nog eventjes goed wassen...

Ad, Duarto, dank weer voor de top service!

by Wim hanemaaijer on Autobedrijf Ad van den Bos

De auto is weer netjes en vakkundig gemaakt bedankt heren.

by Adriaansen on Autobedrijf Ad van den Bos

Onze keuze was gevallen op een auto van autobedrijf Ad van de Bos. Afspraken maken met dit autobedrijf is geen probleem. Klant is letterlijk koning! Gelukkig viel de auto in smaak en we hebben hem gekocht. We zijn dik tevreden met onze aankoop. Ze hebben zelfs persoonlijke spullen die we uit onze ingeruilde auto vergeten waren op de post gestuurd. Hopelijk kunnen we zodra we weer op zoek zijn naar een andere auto, weer zaken doen met Ad van de Bos. Ons vertrouwen hebben ze!

by C.van.Galen on Autobedrijf Ad van den Bos

Ik ben blij met deze mensen, staan altijd voor je klaar.

proberen je altijd en goed te helpen. Auto rijden kost

geld maar als je dan ook nog goed word geholpen en

prettig behandeld dan is dat toch mee genomen.

Mensen ga zo door. C.van.Galen.

by Simone van der Weck on Autobedrijf Ad van den Bos

Ze bestaan toch nog, anno 2016.
Bedrijven waar de klant zich koning voelt.
Ik werd getipt door iemand en vond op een mooie en duidelijke site de auto die ik op het oog had.
Gelukkig de moeite genomen om van Schiedam naar Krimpen te rijden, heb een proefrit gemaakt en ik was verkocht.
Belangrijk voor mij was het vriendelijke en deskundige advies van Ad van den Bos .
Het was heel vrijblijvend en geen gladde praatjes en tam-tam , zoals je dat zo vaak tegen komt.
Hij heeft de auto voor mij gereserveerd en de aflevering was in woord PERFECT....
Zonder dat ik erom gevraagd heb, heeft hij nog een aantal onderdelen vervangen door nieuw, zoals 2 banden een accu en een gratis APK keuring.
De auto stond keurig glimmend op mij te wachten met een leuk presentje op afgesproken tijd.
Ad, bedankt voor je goede advies, je vertrouwen en we wensen je al het succes van de wereld.
Ga zo door, jouw service met je collega is TOP

by Wim hanemaaijer on Autobedrijf Ad van den Bos

Prima zeer snel en vakkundig geholpen vandaag.
Ad en medewerker geven zorg en vertrouwen bij wat ze doen. Ik kom zeker terug.

by Anonymous on Autobedrijf Ad van den Bos

pech met mijn peugeot gekregen gebroken veer.door omstandigheden had ik de auto weer snel nodig .ad en zijn medewerken hebben mijn auto vakkundig gerepareerd en hij was op tijd klaar. geen receptie waar je niet verder komt maar gewoon overleg wat het beste is. ik kan deze garage bij iedereen aanbevelenSmileSmile

by V. Terlouw on Autobedrijf Ad van den Bos

Prettige garage waar de klant nog koning is. Goede adviezen en aardig personeel, hier komen wij zeker terug.

by Willem Ottervanger on Autobedrijf Ad van den Bos

Vakkundige maar ook hele leuke garage.
Kreeg namelijk een gratis sneeuwballenmaker bij de winterbeurt.
Ik kan er weer tegen!

by Ligthart on Autobedrijf Ad van den Bos

Dankzij Ad rijdt onze zoon nu in een veilige auto, super service, eerlijk en betrouwbaar!

by Robert on Autobedrijf Ad van den Bos

Eindelijk een garagebedrijf die het heeft begrepen!Ad maakt zijn motto "Behandel een klant zoals je zelf behandeld wilt worden." méér dan waar.Ik ben dagelijks afhankelijk van mijn auto. Na betrokken geweest te zijn bij een aanrijding heeft Ad mij het gehele proces van expertise tot reparatie bijgestaan met zijn deskundig advies en vakmanschap. Hij ging voor mij actief op zoek naar een goedkopere manier voor het repareren van deze schade en ik kreeg elke keer weer een (gratis!) leenauto van hem mee. Dat laatste is zelfs bij merkdealers vaak niet het geval...Ad: Bedankt voor jouw hulp, service en natuurlijk vakmanschap. Deze klant ga jij zéker vaker terug zien! CoolGroetjes,
Vicky & Robert

by M.Wagemakers on Autobedrijf Ad van den Bos

SmileHad problemen met elektra van de auto,kon gelijk komen.De snelheid waarmee ik geholpen ben was grandios,dank daar voor.

by W Dekker on Autobedrijf Ad van den Bos

In onze Peugeot 307sw zat een probleem ,
wat zich af en toe voordeed.
Dus moeilijk te vinden.
Dat heeft Ad van den Bos keurig verholpen .
Wij zijn zeer tevreden over ontvangst en het verhelpen van het probleem.
En wensen Garage Ad van de Bos veel succes

by Jansen on Autobedrijf Ad van den Bos

Met onze 207CC voor een kleine beurt bij Ad geweest. Even getwijfeld want ons "kindje" kwam alleen maar bij de dealer (Renz). Bij Renz hadden wij altijd al een goed gevoel bij het advies van Ad, dus hij kreeg ook nu ons vertrouwen. We zijn zeer tevreden over de eerste beurt bij Ad, en dat op het vertrouwde adres dat qua locatie voor ons een prettige is. Ad, succes met je eigen garagebedrijf!

by David B on Autobedrijf Ad van den Bos

Top garage! leuke mensen kom zeker terug.

by P. de Jong on Autobedrijf Ad van den Bos

Voor de eerste keer naar Autobedrijf Ad van den Bos voor een kleine beurt, maar Ad geeft mij gelijk advies over toekomstig autogebruik versus onderhoud. Je bent een "echte" klant met direct contact. Tevens heb ik alle plussen van AutoRenz teruggevonden bij Ad. Smile

by Marco Verwaard on Autobedrijf Ad van den Bos

Na jaren me tevredenheid mijn peugeotjes te hebben onderhouden bij Renz trok Peugeot de stekker uit Renz Krimpen, omdat het pand niet meer voldeed aan de Peugeot normen van deze tijd. Ik kon terecht als klant in de Alexander polder. Top dat je voor jezelf begonnen bent. Denk dat het sowieso een gat in de "Peugeot markt" is!

by D.Groenendijk on Autobedrijf Ad van den Bos

SmileGarage Ad vd Bos waar de klant geen nummer is, maar uitstekende service krijgt en je auto in vakbekwame handen isSmileSmile

by Arend van Delden on Autobedrijf Ad van den Bos

Van Harte Gefeliciteerd met deze stap en ik wens je veel succes.
Na enkele vervelende ervaringen met "hogerhand" ben ik erg blij met je initiatief. Deze klant heb je vast.

by Ferry Groos on Autobedrijf Ad van den Bos

Hallo AD, gefeliciteerd met je autobedrijf en we wensen je heel veel succes.
Groeten, Lisette en Ferry