APK
De APK is er voor uw veiligheid, die van anderen en beschermt het milieu. Laat de verplichte keuring dus op tijd uitvoeren. Anders loopt u ook de kans op een boete.
Doordat wij in het bezit zijn van de deeltjesteller, is het bij ons mogelijk uw Diesel voertuig te laten keuren.

Distributieriem vervangen
De distributieriem is een belangrijk onderdeel van uw auto. Deze moet elke 3 tot 5 jaar, of tussen de 60.000 en 100.000 kilometer worden vervangen.

Grote onderhoudsinspectie
De grote onderhoudsinspectie geeft u inzicht in de staat van uw auto. Door een grondige inspectie weet u welke grote reparaties in de toekomst nodig zijn. Een goede investering om zorgeloos te blijven rijden.

Kleine onderhoudsinspectie
Met een kleine onderhoudsinspectie kunt u vroegtijdig problemen signaleren en voorkomen. Als u op tijd een probleem laat oplossen voorkomt dit duurdere reparaties.

Accu vervangen
Een goede accu is van groot belang, zorg daarom dat uw accu wordt vervangen als uw auto bijvoorbeeld niet meer goed start.

Vakantiecheck
De vakantiecheck zorgt ervoor dat u met een veilig gevoel op vakantie kan. Bij een vakantiecheck worden onder andere uw ruitenwissers, accu, verlichting en bandenprofiel gecontroleerd.

Airco check
Een goed werkende airco voorkomt onnodig brandstof verbruik, dure reparaties en zorgt voor meer comfort in de auto.

Remblokken voorzijde en/ of achterzijde
Piepend geluid tijdens het remmen? Brand het remmenlampje op uw dashboard? Laat dan uw remblokken controleren.

Remschijven en -blokken voorzijde en / of achterzijde
Goede remschijven zorgen ervoor dat uw auto goed blijft remmen. Bij het vervangen van remschijven worden ook uw remblokken vervangen.

Olie check
Bij een olie check wordt gecontroleerd of uw auto nog voldoende olie heeft. Voorkom onnodig brandstofverbruik of een beschadigde motor door uw olie regelmatig te (laten) controleren.

Accu check
De accu check controleert of er nog voldoende spanning op uw accu staat. Hiermee voorkomt u dat de auto niet meer start.

Koppeling vervangen
Geeft u gas, maar versnelt u nauwelijks? Dan is uw koppeling mogelijk aan vervanging toe. Wees er op tijd bij voordat u niet meer kunt schakelen.

Schokdempers voorzijde
Met goede schokdempers aan de voorzijde voorkomt u een langere remweg en heeft u meer controle in bochten.

Schokdempers achterzijde
Als uw schokdempers aan de achterzijde niet meer goed zijn stuiteren uw passagiers door de auto. Laat uw schokdempers vervangen zodat iedereen meer rijplezier heeft.

Ruitenwissers voorzijde
Goede ruitenwissers zorgen voor goed zicht bij slecht weer. Ruitenwissers die strepen achterlaten of klapperen zijn aan vervanging toe.
Vergeet u niet uw achterwisser?

Ruitenwissers achterzijde
De ruitenwisser achter kan veel verschil maken voor het zicht door uw achterruit. Vervang uw achterwisser dus op tijd.

Banden
De juiste banden

Uitlaat achterdemper
Rijden met een kapotte achterdemper kan u honderden euro’s boete opleveren en maakt een hoop herrie. Het vervangen is voor uw portemonnee en gehoor daarom een goede investering.

Katalysator
Met een goede katalysator voorkomt u meer schadelijke uitstoot en bespaard u ook nog eens brandstof. Vervang uw katalysator daarom op tijd!

Wintercheck
Geef uw auto de Wintercheck. Uw auto wordt op 23 belangrijke punten nagekeken: van accu, vloeistofniveau tot aan bandenprofiel. Zo gaat u veilig de winter in.

Ruitschade
Veilig rijden begint met goed zicht. Achter het stuur mag uw zicht nooit belemmerd worden. Heeft u ruitschade? Laat dit dan zo spoedig mogelijk verhelpen. Het repareren van een voorruit kost namelijk weinig tijd en is goedkoper dan het vervangen van een voorruit. Dus wacht niet te lang bij een beschadiging, maar laat deze snel controleren en vakkundig herstellen door onze experts. Mocht het niet mogelijk zijn om de ruit te repareren dan kunnen wij het hele traject voor u regelen, inclusief de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij.

Autoschade
Wanneer uw auto beschadigd raakt, kunnen wij u van dienst zijn met o.a.: Schade expertise, schade reparatie en vervangend vervoer. 

Storingen Uitlezen
Wij zijn in het bezit van de modernste Diagnose apparatuur, zodat het voor ons bijna altijd mogelijk is om storingen in uw auto te diagnosticeren.

Onderdelen leveren
Wij proberen altijd met u mee te denken over betaalbare oplossingen.
Dit kan bijvoorbeeld zijn door imitatie onderdelen te gebruiken.
Wij hebben een overeenkomst met Stellantis Distrigo Group.
Hierdoor kunnen wij originele onderdelen leveren voor o.a.  Peugeot, Citroën, DS, Opel, Fiat , Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Lancia en Dodge.

 

 

 

 

Autobedrijf Ad van den Bos
Average rating:  
 0 reviews